Building Machines / Usluge / Fleet Management (OFR)

Fleet Management (OFR)

Fleet Management (OFR)

Odabir pravih strojeva za vozni park

Pri kupnji mehanizacije za rudnike i kamenolome, klijenti često moraju donijeti odluku bez mogućnosti prethodnog testiranja stroja. Svrha Komatsuvih preporuka za optimalan vozni park (Optimum Fleet Recommendation  - OFR) je pružanje pomoći u ovakvim slučajevima.

Naši OFR inženjeri pružit će Vam potporu detaljnim analizama i odgovarajućim preporukama. One se obrazlažu opsežnom dokumentacijom. Na taj način omogućavamo Kuhnovim klijentima lak odabir preciznih uvjeta i odgovarajućih strojeva za svaki posao i za svaku lokaciju. Time smanjujemo rizik nabave neodgovarajuće opreme na najmanju moguću mjeru.

 

 

Pružena ruka

Prije nabave bilo kojeg stroja, osposobljen će Kuhnov uposlenik posjetiti potencijalnog kupca na radilištu i sakupit će odgovarajuće podatke koji se odnose na zahtjeve za opremom. Na primjer, jesu li su veličina područja korštenja i udaljenost važni, značajke nagiba i površine kao i je li trvrdoća materijala koji se iskapa izuzetno korisna. Kuhnovi stručnjaci isto tako žele znati koji su ciljani proizvodni volumeni i stanje postojeće mehanizacije.

 

Provođenje analize

Zatim se svi prikupljeni podaci unose u OFR-ov simulacijski program. Program tada određuje optimalna rješenja i daje opciju provođenja alternativne simulacije  “što ako” mijenjajući određene parametre. OFR-ove se preporuke temelje na kombinaciji poznatih inženjerskih znanja i preciznih fizičkih podataka omogućavajući Vam da svoje odluke o nabavci usmjerite na pravi način. Desetogodišnje iskustvo Kuhnovih stručnjaka s ovim programom im omogućava davanje pouzadnih preporuka.

 

Iskustvom stečeno povjerenje

Nabavom građevinskih strojeva bi se definitivno trebale isokristiti prednosti OFR-ovog programa. Prije otvaranja novog kamenoloma ili nabave mehanizacije, pobrinite se da dobijete savjet  kompetentnog Kuhnovog stručnjaka. Donošenje ispravnih odluka može biti odlučujuće za posljedični uspjeh građevinskih radova. Uz pomoć iskustva pohranjenog u OFR programu, dobit ćete maksimalan povrat Vašeg ulaganja.

 

Headoffice Zagreb

Kuhn- Hrvatska d.o.o.

Kuhn Zagreb

Rakitnica 4

10000 Zagreb

Hrvatska

Phone: +385 1 2407522

Fax: +385 1 2407504

Mail: kuhn-office@kuhn.hr