Building Machines / Usluge / Spare Parts / Maziva

Maziva

Maziva

Originalna Komatsu maziva

Kuhn snabdijeva svoje kupce visokokvalitetnim mazivima, tekućinama za kočioni i hidraulični sustav, visokotehnološkim rashladnim tekućinama za motore za sve građevniske strojeve.

Rashladno sredstvo

Komatsuova rashladna sredstva namijenjena su čeličnim lijevanim ili aluminijskim motorima kao i aluminijskim ili aluminijsko-brončanim hladnjacima. Posebno se koriste za moderne motore koji zahtijevaju učinkovitu temperaturnu zaštitu. Rashladna sredstva se ne zamrzavaju do  -40 °C.

 

Motorna ulja

Motorna ulja su posebno razvijena za korištenje u motorima građevinskih strojeva i za korištenje s gorivima s niskim udjelom sumpora. Pokrivaju cijeli niz radnih temperatura..

 

Hidrauličko ulje

Posebno razvijena za korišenje s Komatsuovim hidrauličkim sustavima, ova hidraulička ulja pružaju visok stupanj zaštite od habanja i od velikog raspona visokih temperatura.

 

Prijenosno ulje

Ova su prijenosna ulja posebno razvijena za korištenje u prijenosima, damperima, prijenosima skretanja i pogonskim prijenosima i finalnim pogonima. Povrh toga, ova se ulja mogu koristiti i za reduktor kupole i hidrauličku opremu.

 

Maziva za vlažne kočnice

Odlična su za diferencijale ili kočnice s više diskova. Međutim, Komatsuova kočiona tekućina je pogonda i za prijenosne i hidrauličke sustave, kao i sustave upravljanja snagom industrijske i poljoprivredne opreme.

Headoffice Zagreb

Kuhn- Hrvatska d.o.o.

Kuhn Zagreb

Rakitnica 4

10000 Zagreb

Hrvatska

Phone: +385 1 2407522

Fax: +385 1 2407504

Mail: kuhn-office@kuhn.hr