Building Machines / Usluge / Služba za kupce / Održavanje

Održavanje

Održavanje

Učinkovito servisiranje – pouzdano održavanje

Klijenti Kuhna uvijek mogu očekivati prvoklasnu uslugu servisa. Popravci i održavanje odrađuju se brzo te prema najvišim tehničkim standardima, kako na gradilištu tako i u radionicama Kuhna. U slučaju kad se pojavi problem na gradilištu, primjerice s rovokopačem na gusjenicama, utovarivačem na kotačima, damperom ili s drugim strojem u pogonu, serviseri Kuhna mogu mogu stići u najkraćem roku da pomognu zahvaljujući širokoj mreži podružnica

Maksimalne radne karakteristike

Neprekidno praćenje motora i hidrauličnih parametara je od posebne važnosti za osiguranje maksimalnih radnih karakteristika i učinkovitosti Vaših strojeva. Radi toga smo razvili uslugu dijagnostike “PM Clinic Service” koja se sastoji od niza ispitivanja koja se ponavljau svakih  500 sati.

PM Clinic će Vas precizno obavijestiti kada je Vašem motoru potreban generalni remont ili o padu radnih karakteristika hirauličke pumpe. Bit ćete informirani o većim i manjim preblemima u smislu mjere predostrožnosti što će Vam omogućiti izbjegavanje skupih oštećenja do kojih bi u protivnom moglo doći. Komatsu strojevi se mogu opremiti ispitnim sučeljima za PM Clinic u samoj tvornici omogućavajući provedbu kompletne serije ispitivanja u oko sat vremena.

Visoko razvijena dijagnostika

Ispitivanje PM Clinic provode osposobljeni Kuhnovi stučnajci visoko razvijenom dijagnostičkom opremom. Servisni stučnjaci predlažu pregled nakon prvog održavanja nakon 500 sati rada. Iz ovog ispitivanja tehničari našeg servisa dobivaju važne podatke o najboljem podešenju vašeg stroja za postizanje maksimalne efikasnosti.

Headoffice Zagreb

Kuhn- Hrvatska d.o.o.

Kuhn Zagreb

Rakitnica 4

10000 Zagreb

Hrvatska

Phone: +385 1 2407522

Fax: +385 1 2407504

Mail: kuhn-office@kuhn.hr